ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν σερφάρισμα στο Facebook προσφέρει η Wind

14:58 - 21 Δεκ 2015 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Δωρεάν σερφάρισμα στο Facebook προσφέρει η Wind
Απεριόριστη και δωρεάν επικοινωνία για σερφάρισμα στο facebook (mobile internet) προσφέρει η WIND για όλους τους συνδρομητές της για το διάστημα 21 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου 2016.

Όλοι οι συνδρομητές WIND, καρτοκινητής (F2G, Q) και συμβολαίου μπορούν στις γιορτές να δημοσιεύουν φωτογραφίες και videos, να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να στέλνουν ευχές μέσω Facebook Messenger, χωρίς καμιά χρέωση.

Η WIND εξασφάλισε μια μοναδική συνεργασία με το Facebook προς όφελος όλων των συνδρομητών της και προσφέρει, αυτές τις γιορτές, δωρεάν τη χρήση mobile internet, για απεριόριστη επικοινωνία και σερφάρισμα, στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.

Όλοι οι συνδρομητές WIND, καρτοκινητής (F2G, Q) και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν φέτος να μοιράζονται με τους φίλους τους τις εορταστικές τους εμπειρίες. Μπορούν να δημοσιεύουν γιορτινές φωτογραφίες και videos καθώς και να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να στέλνουν ευχές μέσω Facebook Messenger, χωρίς καμιά χρέωση, μιας και η κατανάλωση δεδομένων στο περιβάλλον του Facebook είναι εντελώς δωρεάν και απεριόριστη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.