ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΤΕ: Νέο μέλος στο Δ.Σ. ο Α. Ψαθάς

14:11 - 17 Φεβ 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΟΤΕ: Νέο μέλος στο Δ.Σ. ο Α. Ψαθάς
Την εκλογή ενός νέου μη εκτελεστικού μέλους στο Δ.Σ. του, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ψαθά, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Μ. Μανουσάκη, για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή μέχρι την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2018.

Who is who

Ο κ. Ανδρέας Ψαθάς είναι υποψήφιος Διδάκτορας στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος του μητρώου πιστοποιημένων εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών.

Από το 2004 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες επιστημονικές ενώσεις και επιτροπές, και είναι μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (2013) και της μόνιμης επιστημονικής επιτροπής πραγματογνωμόνων και εκτιμητών του ΤΕΕ (2015).

Εργάστηκε στην Trans Adriatic Pipeline (TAP), από το 2014 έως το 2015, ως μάνατζερ απόκτησης γης και αποζημιώσεων, για την ΕΟΝ Τechnologies. Από τον Αύγουστο του 2007 έως τον Αύγουστο του 2013 διετέλεσε μέλος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών και συμμετείχε ως ειδικός πραγματογνώμων, στα μεγάλα έργα παραχώρησης οδικών αξόνων, σε άλλα συγχρηματοδοτούμενα έργα, καθώς και στην αποτίμηση της περιουσίας χαρτοφυλακίων Ανώνυμων Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ).

Έχει επίσης εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως συνεργάτης σε διάφορα τεχνικά γραφεία συμμετέχοντας σε πλήθος μελετών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.