ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε έργο διαχείρισης συστημάτων του ΟΣΕ από την Microbase

15:48 - 24 Φεβ 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Ολοκληρώθηκε έργο διαχείρισης συστημάτων του ΟΣΕ από την Microbase
Η Microbase, ως ανάδοχος εταιρεία, ανέλαβε και ολοκλήρωσε το έργο διαχείρισης κεντρικών συστημάτων και δικτύου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

Το έργο είχε διάρκεια 6 μηνών και για την ολοκλήρωσή του η Microbase παρείχε στον ΟΣΕ πιστοποιημένους μηχανικούς υψηλού επιπέδου για την υποστήριξη των δικτυακών υποδομών του οργανισμού καθώς και των υποδομών μηχανογραφικών συστημάτων.

Η Microbase, διαθέτοντας μηχανικούς με πιστοποιήσεις στην υλοποίηση και σχεδίαση δικτύων, ασφάλειας δικτύων, ασφάλειας τηλεπικοινωνιών και virtualization, μπορεί και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο πελατολόγιό της, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 

Η Microbase δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και λύσεων από το 2003 και διαθέτει άδεια παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ. Βασιζόμενη σε δύο άξονες, ο πρώτος της ανάπτυξης εφαρμογών και ο δεύτερος του σχεδιασμού και υλοποίησης τηλεπικοινωνιακών δικτύων, δημιούργησε πρωτοποριακά προϊόντα όπως η σειρά τηλεφωνικών κέντρων Microbase CommServer,  Microbase miniComm, Microbase CommGate βασισμένα στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα Asterisk της εταιρίας Digium ενώ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της τηλεπικοινωνιακής πλατφόρμας Exelysis Contact Center και της πλατφόρμας ασφαλείας για Unified Communications της εταιρίας UMLabs.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.