ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Forthnet Business-SAT: Δορυφορικά Μισθωμένα Κυκλώματα για επιχειρήσεις

11:16 - 10 Μαϊ 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
H Forthnet ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της οικογένειας υπηρεσιών Forthnet Business-SAT, η οποία παρέχει μισθωμένα δορυφορικά κυκλώματα ειδικά για εταιρικούς πελάτες.

Οι λύσεις αυτές είναι ιδανικές για πελάτες που επιθυμούν 100% διαθεσιμότητα υπηρεσιών με τη χρήση εφεδρικού μισθωμένου κυκλώματος με εναλλακτικό φυσικό μέσο.

 

Η οικογένεια υπηρεσιών Forthnet Business-SAT παρέχει εγγυημένη ελάχιστη χωρητικότητα (CIR) προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε υλοποίησης, χωρίς περιορισμό όγκου στη μεταφορά δεδομένων.

 

Ταυτόχρονα επιτρέπει τη δρομολόγηση των δικτύων των πελατών (LAN) και τη χρήση της μισθωμένης χωρητικότητας από διαφορετικά γεωγραφικά σημεία, καθιστώντας την ιδανική λύση για πελάτες με μεγάλο αριθμό σημείων στα οποία θέλουν να διασφαλίσουν 100% αδιάλειπτη λειτουργία.

 

Η οικογένεια λύσεων Forthnet Business-SAT εντάσσεται στην τεχνική υποστήριξη εταιρικών πελατών Forthnet Platinum Support, που προσφέρει υψηλής διαθεσιμότητας υποστήριξη από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

 

Οι υπηρεσίες που υποστηρίζονται μέσω Forthnet Business-SAT είναι τηλεφωνία (PRI και SIP Trunk), Internet, MPLS VPN και Lan-to-Lan. Η συγκεκριμένη επιλογή κυκλώματος είναι ιδανική λύση για απομακρυσμένες περιοχές χωρίς τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, για γρήγορη υλοποίηση έργων, καθώς και για άμεση αντιμετώπιση καλωδιακών βλαβών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων Εταιρικών Πελατών της Forthnet μέσω e-mail στη διεύθυνση ή τηλεφωνικά στο 8011001300 (ή στο 2119559393 από κινητό).

Τελευταία τροποποίηση στις 11:17 - 10 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.