ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet

13:29 - 19 Οκτ 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet
Την επέκταση των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που προσφέρει, με την είσοδό της στις υπηρεσίες quad play (τηλεόραση, κινητό, σταθερή τηλεφωνία και internet) ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet.

Πρόθεση της εταιρείας είναι να καταστεί "εικονικός πάροχος" (MVNO) ώστε να προσφέρει και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στους συνδρομητές της. Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με το αποκλειστικό περιεχόμενο που διαθέτει η Nova αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο, εκτιμούν στην αγορά. Και αυτό διότι θα υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, με στόχο να αυξηθούν τα επίπεδα πιστότητας των πελατών της.

 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης ομολογιακού δανείου και έχοντας ρυθμίσει με πολύ ευνοϊκούς όρους τον δανεισμό της σε μακροπρόθεσμο, κάτι που βελτίωσε αισθητά τον ισολογισμό της.

 

Η εταιρεία παραμένει σταθερά και στρατηγικά προσηλωμένη στις συνδυαστικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, μία αγορά που η ίδια δημιούργησε με την εισαγωγή της υπηρεσίας Nova3play, οι οποίες αποτελούν και το βασικό μοχλό αύξησης της διείσδυσης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

 

Διατηρώντας μία προσεχτική εμπορική πολιτική σε συνδυασμό με τη συνεχή βελτιστοποίηση του κοστολογικού της μοντέλου, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικούς οικονομικούς δείκτες. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Παπαδόπουλος, στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα για τη διοίκηση της Forthnet είναι η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών που αλλάζουν την καθημερινότητα των συνδρομητών και η απόκτηση περιεχομένου που πραγματικά ενδιαφέρει τον Έλληνα τηλεθεατή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.