ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι τιμές-στόχοι για τον ΟΤΕ μετά το γ' τρίμηνο

13:08 - 11 Νοε 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Οι τιμές-στόχοι για τον ΟΤΕ μετά το γ' τρίμηνο
Θετική υποδοχή επεφύλασσαν οι διεθνείς οίκοι για τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου του ΟΤΕ.

Ειδικότερα, η Bank of America διατηρεί την θετική άποψη για τις προοπτικές του Οργανισμού, ενώ επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 12 ευρώ και τη σύσταση Buy για τη μετοχή της εταιρίας.

 

Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι η εταιρία βρίσκεται σε πολύ καλή θέση ώστε να επωφεληθεί από την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

 

Παράλληλα επισημαίνει ότι το κομμάτι της εγχώριας κινητής δείχνει σε τριμηνιαίο επίπεδο σημάδια βελτίωσης. Για το 2016 προβλέπει ότι η εταιρία θα καταγράψει κέρδη 203 εκατ. και έσοδα 3,867 δισ. ευρώ.

 

Aπό την πλευρά της η JP Morgan τονίζει πως τα αποτελέσματα του Οργανισμού κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεων. Αποδίδει αυτή την εξέλιξη στις επιδόσεις της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και στη Romtelecom.

 

Παράλληλα στέκεται στην αύξηση του guidance από την εταιρία για το ύψος των κεφαλαιουχικών δαπανών φέτος.

 

O διεθνής οίκος επαναδιατυπώνει τη σύσταση Neutral.

 

Η Goldman Sachs χαρακτηρίζει τα έσοδα του ομίλου υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών. Εκτιμά πως η θετική έκπληξη των αποτελεσμάτων οφείλεται (κυρίως) στο κομμάτι της εγχώριας σταθερής.

 

Παράλληλα προβλέπει πως τα ισχυρά μεγέθη της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και η σταθεροποίηση στη Ρουμανία θα στηρίξουν τη μετοχή του Οργανισμού. Ο διεθνής οίκος επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 11,6 ευρώ για τη μετοχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.