ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Vodafone φιλοξένησε το συνέδριο Cyber Security & Business Continuity Executive Meeting

19:34 - 23 Νοε 2016 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Η Vodafone φιλοξένησε το συνέδριο Cyber Security & Business Continuity Executive Meeting
H Vodafone φιλοξένησε με επιτυχία το συνέδριο “Cyber Security & Business Continuity Executive Meeting", το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της, την εταιρεία Cyber Rescue.

Το κοινό του συνεδρίου αποτελούνταν από CEO και ανώτατα στελέχη εταιρειών που θα κληθούν δυνητικά να ηγηθούν της ανάκαμψης των οργανισμών τους μετά από μια κυβερνοεπίθεση. Στο συνέδριο παρέστησαν και μίλησαν ειδικοί από το χώρο της αντιμετώπισης του κυβερνοεγκλήματος (ΕΛΑΣ), των στρατηγικών διαχείρισης και της επιχειρησιακής συνέχειας, αλλά και ευρωπαϊκών οργανισμών όπως ο ENISA, παρουσιάζοντας πραγματικά γεγονότα καθώς και βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

 

Όπως αναδείχθηκε στο συνέδριο, το θέμα της κυβερνοασφάλειας είναι εξαιρετικά σημαντικό και επίκαιρο για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς η σωστή αντιμετώπισή του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την επιχειρησιακή συνέχεια και λειτουργία μιας εταιρείας και ενός οργανισμού.

 

Η κατάλληλη τοποθέτηση της εταιρικής στρατηγικής στο θέμα του Cybersecurity, μπορεί σήμερα να αποτελέσει τείχος προστασίας για τη φήμη, το brand, τη βιωσιμότητας και τη μελλοντική κερδοφορία μίας επιχείρησης.

 

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των εταιρικών της πελατών, αλλά και τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις προκλήσεις της εποχής, η Vodafone επιδιώκει την πλήρη ενημέρωση και ποιοτική υποστήριξη των πελατών της, αποδεικνύοντας τον ρόλο της ως αξιόπιστου συνεργάτη και αρωγού των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

 

Ο Kevin Duffey, Managing Director της Cyber Rescue Alliance δήλωσε: «Οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά επιθέσεων στα διαδικτυακά τους μέσα. Είναι λοιπόν απαραίτητο για τους επικεφαλής των επιχειρήσεων να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για τις συνέπειες ενός τέτοιου σοβαρού περιστατικού. Το ελληνικό τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι από τα καλύτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ηγέτιδες εταιρείες όπως είναι η Vodafone αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ωριμότητα τους κινδύνους αυτούς. Αναμένουμε κι άλλες ελληνικές επιχειρήσεις να επιδείξουν την ίδια ευαισθητοποίηση και να συνεργαστούν με ειδικούς, όπως η Cyber Rescue, αλλά και με τους αρμόδιους φορείς για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων των κυβερνοεπιθέσεων».

 

Η Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε ένα τόσο υψηλού επιπέδου συνέδριο γύρω από το χώρο του Cyber Security. Ως Vodafone είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι τόσο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και ετοιμότητα της δικής μας επιχείρησης –με ύψιστη σημασία την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας και την διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των υπηρεσιών μας - όσο και στην προσπάθεια να στεκόμαστε πάντοτε δίπλα ως αξιόπιστος συνεργάτης σε κάθε εταιρικό μας πελάτη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ενημέρωση για όλα τα θέματα τoυ επιχειρηματικού γίγνεσθαι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.