ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι προβλέπει και τι...σημαίνει η συμφωνία Nova με Vodafone -Wind

10:25 - 18 Σεπ 2017 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Τι προβλέπει και τι...σημαίνει η συμφωνία Nova με Vodafone -Wind
Με συσπείρωση δυνάμεων απέναντι στην Cosmote, μοιάζει η συνεργασία της Forthnet με Vodafone και Wind. Τα κανάλια Novasports περνάνε στις τηλεοπτικές πλατφόρμες της Vodafone και της Wind, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει το τοπίο στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Με βάση τη συμφωνία, το αθλητικό περιεχόμενο της Nova, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ελληνική Super League, η EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα μεταδίδεται και από τη Vodafone TV, την IPTV πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης της Vodafone μέσω του καναλιού Vodafone TV Sports.

Σε λίγους μήνες θα είναι επίσης διαθέσιμο από την νέα πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου της Wind, η οποία θα λανσαριστεί στα τέλη του 2017 - στις αρχές του 2018 και θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο και της συνεργασίας της Wind με την Zappware στο σκέλος της τεχνολογικής λύσης.

Wind και Vodafone ενισχύουν έτσι το τηλεοπτικό τους πακέτο και ισχυροποιούνται για να μη χάσουν ή ακόμα και να κερδίσουν συνδρομητές, οι οποίοι ενδεχομένως θα αποφάσιζαν να επιλέξουν τη συνδρομητική τηλεόραση και θα έβρισκαν νέα... στέγη.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν ένα πιο πακέτο, που μπορεί να είναι αρκετά δελεαστικό για το πελατολόγιο.

Από την άλλη μεριά, η Nova έχει άμεσο οικονομικό όφελος από την επινοικίαση των αθλητικών της προγραμμάτων και φυσικά αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ας μην ξεχνάμε πως η οικονομική συγκυρία δεν είναι η καλύτερη δυνατή και τα στελέχη της εταιρείας δεν κρύβουν ότι παίρνουν βαθιά ανάσα με αυτό το deal.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 10:33 - 18 Σεπ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.