ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Vodafone: Αλλαγές στη διοικητική ομάδα

13:46 - 10 Νοε 2017 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Vodafone: Αλλαγές στη διοικητική ομάδα
Αλλαγές στη διοικητική της ομάδα και συγκεκριμένα στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων, ανακοίνωσε σήμερα η Vodafone Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Κανάρης, μέχρι πρότινος Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλου στη Vodafone Αλβανίας, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Αχιλλέας Κανάρης εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone Ελλάδας το 2009, ως Υπεύθυνος του Τμήματος Retail & Channel Development, ενώ από το 2010 ανέλαβε διάφορους ανώτερους ρόλους στον τομέα των Πωλήσεων και του Marketing Καταναλωτικών Προϊόντων. Το 2014, τοποθετήθηκε στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone στην Ελλάδα, από όπου και συνέβαλε αποφασιστικά στην εξέλιξη της εταιρείας σε πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και στην κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών για την κατηγορία των καταναλωτικών προϊόντων.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι o Άρης Γεωργόπουλος, μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος Family & Convergence, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων.

O Άρης Γεωργόπουλος εντάχθηκε στην Vodafone Ελλάδας το 2010 ως Υπεύθυνος Marketing Communications. Το 2014 ανέλαβε επικεφαλής του Τμήματος Prepay Προϊόντων, συμβάλλοντας στην αύξηση του μεριδίου αγοράς, στην ενίσχυση του δείκτη ικανοποίησης των πελατών, αλλά και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Vodafone, ο Άρης Γεωργόπουλος είχε μακρόχρονη εμπειρία σε θέσεις marketing στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.