ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Vodafone και Wind στην τελική αναμέτρηση για τη Cyta

08:22 - 20 Δεκ 2017 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Vodafone και Wind στην τελική αναμέτρηση για τη Cyta
Δεσμευτικές προσφορές για τη Cyta Hellas υπέβαλαν Vodafone Ελλάδος και Wind Hellas, που φαίνεται πως θα δώσουν την τελική μάχη για την κυπριακή εταιρεία.

Vodafone και Wind υπέβαλαν τις προσφορές τους την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που είχε ορίσει η μητρική Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ).

Η κινεζική PCCW Global, η οποία ανήκει στη Hong Kong Telecom είχε αρχικά εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά τελικά δεν κατέθεσε δεσμευτική προσφορά.

Έτσι, στο παιχνίδι μένουν Vodafone και Wind, που θα διεκδικήσουν το πελατολόγιο της Cyta, αλλά και μία κληρονομιά σε υποδομές που αφήνει στη χώρα μας.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα και σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα δίκτυα οπτικών ινών, μήκους άνω των 5.500 χιλιομέτρων. Επίσης, η Cyta Hellas διαθέτει ισχυρότατη παρουσία στην Κρήτη, με αξιόλογο χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών (κυρίως ξενοδοχεία) που θα ήθελαν οι υπόλοιποι εγχώριοι πάροχοι. 

Συνολικά το 2016, η Cyta Hellas διέθετε πελατολόγιο 307 χιλιάδων συνδρομητών για την σταθερή τηλεφωνία και 51 χιλιάδων συνδρομητών για την κινητή τηλεφωνία. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.