ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Vodafone: Καλωσόρισμα 15 νέων στο Πρόγραμμα World of Difference

10:43 - 15 Μαρ 2018 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Vodafone: Καλωσόρισμα 15 νέων στο Πρόγραμμα World of Difference
Για 8η συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα World of Difference του Ιδρύματος Vodafone δίνει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους. Το Πρόγραμμα, φέτος, μεγάλωσε αυξάνοντας τις θέσεις απασχόλησης σε 15 από 10, για τις οποίες το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει μισθό και εργοδοτικές εισφορές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Ίδρυμα Vodafone, μετά από εκατοντάδες αιτήσεις συμμετοχών, καλωσορίζει μέσω του Προγράμματος World of Difference 15 νέους ανθρώπους που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στο οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, στην πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση, στη δημιουργία ίσων ευκαιριών για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και, τέλος, στην υγεία και την υπογεννητικότητα.

Με σημείο αφετηρίας το διήμερο workshop που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, οι 15 νικητές έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται , στον Οργανισμό της επιλογής τους, αφού έλαβαν τα κατάλληλα εφόδια για να είναι αποτελεσματικοί στο έργο που αναλαμβάνουν, με την πολύτιμη συμβολή του HIGGS, Higher Incubator Giving Growth and Sustainability.

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Ως ΊδρυμαVodafone, εστιάζουμε τις δράσεις μας στην ενίσχυση της πρόσβασης στην υγεία και την εκπαίδευση, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και στην αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών κρίσεων. Κάθε χρόνο, μέσα από το Πρόγραμμα World of Difference, μπορούμε και υποστηρίζουμε δράσεις σε όλους αυτούς τους τομείς, με τους νικητές να φέρνουν την αλλαγή σε ένα μεγάλο εύρος κοινωνικών ομάδων, ενώ ταυτόχρονα να συμβάλουν με το έργο τους στη βιωσιμότητα των ίδιων των οργανισμών. Καλωσορίζουμε τους 15 νέους του 8ου Κύκλου του Προγράμματος World of Difference, οι οποίοι θα προσφέρουν με τις ιδέες, τις γνώσεις και το όραμά τους στο κοινό καλό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.