ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πασχαλινή προσφορά Cosmote για τα GB της Μεγάλης Εβδομάδας

16:26 - 04 Απρ 2018 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Πασχαλινή προσφορά Cosmote για τα GB της Μεγάλης Εβδομάδας
Για τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της αυτό το Πάσχα, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς, 5GB mobile Internet, για 7 ημέρες, μόνο με €0,90.

H προσφορά ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, έως την Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου.

Η νέα προσφορά δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές κινητής COSMOTE να μοιραστούν online τις ανοιξιάτικες στιγμές και τις πασχαλινές τους εμπειρίες, σερφάροντας ξέγνοιαστα για 7 ημέρες με λιγότερο από €1.

Η COSMOTE δημιούργησε τα πακέτα GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου COSMOTE έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την COSMOTE, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications, απένειμε στην COSMOTE την πιστοποίηση «Best in Test» για τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και Mobile Internet στην Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.