ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Vodafone: Περισσότεροι από 200.000 επωφελήθηκαν με τη δύναμη της τεχνολογίας

19:45 - 03 Σεπ 2018 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Vodafone: Περισσότεροι από 200.000 επωφελήθηκαν με τη δύναμη της τεχνολογίας
Για 8η συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα World of Difference του Ιδρύματος Vodafone έδωσε την ευκαιρία σε 15 ευαισθητοποιημένους νέους να εργαστούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους. Μέσα από το Πρόγραμμα, οι 15 νέοι κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή περισσότερων από 200.000 συνανθρώπων μας και να ευαισθητοποιήσουν πάνω από 600.000 άτομα σε καίρια κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τις ΜΚΟ της χώρας μας.

Στους 6 μήνες απασχόλησης, οι νέοι του 8ου Κύκλου του Προγράμματος εργάστηκαν  για το κοινό καλό, συνέβαλαν στην ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και ανταποκρίθηκαν σε επιτακτικές κοινωνικές ανάγκες, μέσα από σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες, και τη δύναμη της συλλογικής δράσης.

Η υπογεννητικότητα, ο επαγγελματικός προσανατολισμός μαθητών, η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και την απασχόληση, η κοινωνική ένταξη παιδιών μεταναστών και προσφύγων, η ενσωμάτωση αποφυλακισμένων ατόμων, η στήριξη του μοναχικού ασθενή, η έξυπνη γεωργία, η επιχειρηματικότητα και η υποστήριξη των transgender νέων βρήκαν «φωνή» μέσα από το έργο των 15 νικητών του φετινού προγράμματος. Οι δυνάμεις και το όραμά τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους έτυχαν της αναγνώρισης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θέλησε να τους γνωρίσει προσωπικά και να συγχαρεί το Ίδρυμα Vodafone για τις δράσεις του στην υγεία, την εκπαίδευση και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι που για ακόμη μια χρονιά υλοποιήσαμε το πρόγραμμα World of Difference, ένα πρόγραμμα που στηρίζει την κοινωνική απασχόληση νέων ανθρώπων και ενισχύει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στη χώρα μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το ρόλο που υπηρετούν οι νέες τεχνολογίες στην κοινωνία των πολιτών. Μέσα σε αυτά τα οκτώ χρόνια υλοποίησης του Προγράμματος, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία κοινότητα ατόμων και οργανισμών, που έχουν αφήσει το δικό τους κοινωνικό αποτύπωμα, με έμπρακτα αποτελέσματα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.