ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

COSMOTE:Νέα προγράμματα κινητής για επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB

15:20 - 21 Δεκ 2018 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
COSMOTE:Νέα προγράμματα κινητής για επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB
Πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία που αποτυπώνουν τις ανάγκες των επαγγελματιών της εποχής μας προκύπτουν από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSMOTE σχετικά με τη χρήση δεδομένων που κάνουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

Τα στοιχεία δείχνουν πως η χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου για τους εταιρικούς πελάτες την τελευταία πενταετία έχει πενταπλασιαστεί.

Αναλυτικότερα, όπως αποτυπώνεται και στο παρακάτω γράφημα, η κίνηση στο δίκτυο της COSMOTE, από τα 1,2 petabytes (1 petabyte=1000 terabytes) το 2014, αναμένεται να εκτοξευθεί στα 5,6 petabytes το 2018, ενώ μόνο από πέρυσι παρουσίασε αύξηση 36%.

COSMOTE BusinessMobileDataTraffic2014 2018 Infographic

Στην ψηφιακή εποχή όπου ζούμε, η ανάγκη για πρόσβαση στο Internet και για χρήση δεδομένων είναι αυξημένη, ειδικά για τις επιχειρήσεις. Όπως και η ανάγκη για μεγαλύτερη εξωστρέφεια.
Απαντώντας στην ανάγκη αυτή, η COSMOTE ανασχεδίασε τα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, δίνοντας έμφαση στα ενσωματωμένα data, τον χρόνο ομιλίας, αλλά και τις υπηρεσίες roaming, που εμπλουτίζονται σημαντικά.

cosmob2

Τα πέντε νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile περιλαμβάνουν επιλογές για πάσης φύσεως ανάγκες:

Small, Medium, Large, Gold και Platinum είναι τα προγράμματα για τους επαγγελματίες και προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel  Pass.

Επιπλέον, με τα νέα προγράμματα Business Mobile προσφέρεται περισσότερος χρόνος ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν  η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security*, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

 

*Η υπηρεσία στα νέα προγράμματα παρέχεται: δωρεάν για όλη την διάρκεια συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Large, Gold, Platinum. 2 Μήνες ΔΩΡΕΑΝ + 0,90€ μηνιαία χρέωση μετά την δωρεάν περίοδο, στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Small, Medium.

 

Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:50 - 21 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.