ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Oι εκτιμήσεις της Barclays για τον ΟΤΕ

07:25 - 25 Ιουλ 2019 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Oι εκτιμήσεις της Barclays για τον ΟΤΕ
H Βarclays εκτιμά πως ο ΟΤΕ για το τρέχον οικονομικό έτος θα εμφανίσει έσοδα 3,8 δις ευρώ και θα διανείμει μέρισμα 0,55 ευρώ ανά μετοχή σε σχέση με τα 0,46 ευρώ που διένειμε ο ΟΤΕ την παρελθούσα οικονομική χρήση.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη Ρουμανία, ο γαλλικός επενδυτικός οίκος σημειώνει στην ανάλυσή του ότι διαφαίνεται πρόοδος στη διαδικασία πώλησης των ρουμανικών θυγατρικών που αποτελεί σύμφωνα με το γαλλικό οίκο προβληματικό περιουσιακό στοιχείο λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού. 

Ως ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα, ο Όµιλος ΟΤΕ χτίζει τις λεωφόρους της νέας ψηφιακής κοινωνίας και αναβαθμίζει το τεχνολογικό προφίλ της χώρας, με αιχμή του δόρατος το Fiber to the Home και το 5G. Ταυτόχρονα, αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των πελατών του πιο εύκολη και βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, με βιώσιμο τρόπο.

Με επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, ο Όμιλος έχει στόχο να φέρει το FTTH σε 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Το 2018, ο Όμιλος συμμετείχε σε 23 ερευνητικά έργα με οφέλη για την κοινωνία και το περιβάλλον.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.