ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Forthnet για τις εξελίξεις με Alter Ego και Duet

19:45 - 17 Μαρ 2020 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωσή της η Forthnet αφενός την απόσυρση της πρότασης της Alter Ego αφετέρου την πρόταση από την Duet Private Equity Limited.

Ειδικότερα, η Forthnet αναφέρει στην ανακοίνωσή της: "σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, και σε συνέχεια της από 13.03.2020 ανακοίνωσής της, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε." (εφεξής η "Εταιρεία")  ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε την 16.03.2020 από τις Δανείστριες Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής (εφεξής οι "Τράπεζες"), η One Digital Services S.A., θυγατρική του Ομίλου Alter Ego Mass Media, απέσυρε την πρόταση που είχε υποβάλει προς τις Τράπεζες για ενδεχόμενη συναλλαγή αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet Media A.E. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι Τράπεζες βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης της πρότασης που έχουν λάβει από την Duet Private Equity Limited.

Η παρούσα ανακοίνωση διενεργείται, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την υπό στοιχεία 5/204/2000 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014".

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.