ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατατέθηκαν δεσμευτικές προσφορές για τη Forthnet- Οι νέοι... μνηστήρες Κύριο

21:55 - 18 Απρ 2020 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Κατατέθηκαν δεσμευτικές προσφορές για τη Forthnet- Οι νέοι... μνηστήρες
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατατέθηκαν τρεις δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά των δανείων της Forthnet από τις ελληνικές τράπεζες έως αργά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής

Το ενδιαφέρον της Duet Private Equity είχε γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώθηκε με την κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς.

Επίσης, επίσημο ενδιαφέρον για την Forthnet κατέθεσε και η United Group, συμφερόντων της BC Partners.

Πληροφορίες θέλουν ως τρίτη εταιρεία με επίσημο ενδιαφέρον για τη Forthnet να είναι ο όμιλος Κυριακού, ο οποίος είχε και στο παρελθόν διαπραγματευτεί την εξαγορά της εταιρείας και φέρεται να επανέρχεται στη "μάχη".

Οι προτάσεις αφορούν στην εξαγορά τραπεζικών υποχρεώσεων της Forthnet που είναι της τάξης των 310 εκατομμυρίων αλλά και το πλαίσιο της συμφωνίας βάσει της οποίας θα προχωρήσει η απόκτηση του ελέγχου του μετοχικού κεφαλαίου της Forthnet από τον προτιμητέο επενδυτή. Στα δάνεια περιλαμβάνεται και μετατρέψιμο ομολογιακό που δίδει τη δυνατότητα στον αγοραστή του να ελέγξει έως και το 40% σχεδόν του μετοχικού κεφαλαίου σε περίπτωση εξάσκησής του. Υπενθυμίζεται πως οι τρεις βασικές πιστώτριες τράπεζες ελέγχουν και ποσοστά του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης (Πειραιώς 13,6929%, Εθνική 11,01% και Alpha 7,69%).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.