ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε το deal για τη Forthnet-«Πέρασε» στον όμιλο United

19:34 - 08 Σεπ 2020 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Ολοκληρώθηκε το deal για τη Forthnet-«Πέρασε» στον όμιλο United
Η Forthnet με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία της εξαγοράς του χρέους της από τον όμιλο United.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Μαϊου ο όμιλος United συμφώνησε να αγοράσει από τις Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Alpha Βank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank όλες τις υφιστάμενες απαιτήσεις που κατείχαν στην Forthnet καθώς και τις μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες.

Με βάση προηγούμενες ανακοινώσεις, ο αγοραστής εκκινεί τη διαδικασία μετατροπής των Μετατρέψιμων Ομολογιών σε κοινές μετοχές. Παράλληλα έχει δεσμευτεί να εκτιμήσει όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές για την ανακεφαλαιοποίηση και την ουσιαστική μείωση του χρέους της Forthnet μέσω εκτενούς κεφαλαιοποίησης του χρέους και της εισφοράς νέων κεφαλαίων.

Όταν οι ενέργειες αυτές ολοκληρωθούν θα εξαλείψουν το συνολικό χρέος της εταιρείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σε συνέχεια της από 2 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσης, αναφορικά με την αναμενόμενη ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταξύ των Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank (οι "Πωλητές" και, ο καθένας, ο "Πωλητής") και του Ομίλου United (ο "Αγοραστής" και, μαζί με τους Πωλητές, τα "Συμβαλλόμενα Μέρη"), η Forthnet A.E. ενημερώθηκε περαιτέρω από τον Αγοραστή ότι "η ολοκλήρωση έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2020, όπως είχε προηγουμένως προγραμματιστεί και ανακοινωθεί".

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:37 - 08 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.