ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Vodafone: Έμπρακτα δίπλα σε όσους αναζητούν εργασία

17:14 - 22 Απρ 2021 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Vodafone: Έμπρακτα δίπλα σε όσους αναζητούν εργασία
Η Vodafone σχεδιάζει το ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειών Jobseekers.Connected που στόχο έχει να υποστηρίξει έμπρακτα όσους αναζητούν εργασία για να κάνουν μια νέα αρχή στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της νέας τοποθέτησης της «Τοgether We Can», με αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία έρχεται να ενισχύσει με απτό τρόπο την πεποίθηση ότι η συνεργασία μεταξύ τεχνολογίας και κοινωνίας μπορεί να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Vodafone υποστηρίζει έμπρακτα όσους κάνουν μια νέα αρχή στην αγορά εργασίας με παροχές που τους κρατάνε σε διαρκή επαφή με την αγορά, συνδυάζοντας ειδική προσφορά με δωρεάν απεριόριστα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, δωρεάν πρόσβαση σε μαθήματα εξέλιξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και προγράμματα δωρεάν επαγγελματικής καθοδήγησης.

Ο Άρης Γεωργόπουλος, εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Η Vodafone αναγνωρίζει ότι ο ρόλος της τεχνολογίας στην κοινωνία είναι πιο ζωτικός από ποτέ και έχει δεσμευτεί να συμβάλλει μέσα από τα δίκτυα και τις τεχνολογίες στη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας που θα επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική πρόοδο και θα είναι ανοιχτή σε όλους. Μέσω της πρωτοβουλίας Jobseekers.Connected η Vodafone θέλει να δώσει σε όλους πρόσβαση στη γνώση και την τεχνολογία και να τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία και δυνατότητες και να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο».

Ειδικότερα, το ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειών περιλαμβάνει:

Πακέτο Δωρεάν Unlimited Data: Η Vodafone δημιούργησε ένα ειδικό πακέτο unlimited data για όσους έχασαν την εργασία τους κατά την διάρκεια της πανδημίας και είναι επιδοτούμενοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος εντελώς δωρεάν, απεριόριστα data για 3 ολόκληρούς μήνες. Παράλληλα, και οι συνδρομητές καρτοκινητής θα μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά για το ίδιο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους, επιπλέον δωρεάν απεριόριστα data.

Για να αποκτήσουν οι επιδοτούμενοι άνεργοι την προσφορά, θα χρειαστεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.vodafone.gr/together-we-can/job-seekers/aitisi-prosforas-unlimited-data/ στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν τον αριθμό μητρώου του ΟΑΕΔ και τον αριθμό της υπηρεσίας κινητής Vodafone για τον οποίον θέλουν να ενεργοποιήσουν την προσφορά και να ακολουθήσουν τα βήματα να ολοκληρώσουν την ενεργοποίηση*. Το πακέτο αυτό στόχο έχει να δώσει την δυνατότητα σε όλους να μείνουν συνδεδεμένοι, και να στηρίξει τους συνδρομητές της, ενώ αναζητούν μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας.

Δωρεάν Μαθήματα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων: Η Vodafone επέκτεινε την αποκλειστική συνεργασία της με την παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης Udemy, η οποία πρωτοξεκίνησε το 2020, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 600 δωρεάν μαθήματα σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη, την παραγωγικότητα και τις επαγγελματικές δεξιότητες, καθώς και τις βασικές τεχνολογικές δεξιότητες.

 

Δωρεάν Αξιολόγηση Επαγγελματικής Κατάρτισης: Το εργαλείο Future Jobs Finder της Vodafone είναι διαθέσιμο σε όλους και έχει στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν τις δεξιότητές τους και με βάση αυτές θα ανακαλύψουν τις κατηγορίες εργασίας στον ψηφιακό κόσμο που τους ταιριάζουν. Παράλληλα για όσους θέλουν να καλλιεργήσουν περισσότερο τις δεξιότητες τους, δίνεται πρόσβαση σε διάφορες πρόσθετες πλατφόρμες εκπαίδευσης με πολλά από τα προσφερόμενα μαθήματα να είναι δωρεάν, ενώ παράλληλα μέσω του Future Jobs Finder, ο χρήστης μπορεί να κατευθυνθεί συγκεκριμένες ευκαιρίες απασχόλησης που αντιστοιχούν στο δικό του προφίλ.

Δωρεάν Επαγγελματική Καθοδήγηση: Μέσα από μια ειδική συνεργασία με το kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την απασχόληση στην Ελλάδα, η Vodafone και η εταιρεία Καριέρα διαμορφώνουν νέο περιεχόμενο που δημιουργείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας και προσφέρουν ανοιχτή πρόσβαση και knowledge sharing σε σύγχρονες πρακτικές καθοδήγησης υποψηφίων. Συγκεκριμένα, έμπειροι recruiters του kariera.gr θα προσφέρουν online μια σειρά από πρωτότυπα Live Webinars μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και συμβουλευτική που τους συνδέουν με τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Χαρακτηριστικά, μερικά από τα θέματα θα αφορούν την ενίσχυση του digital προφίλ των υποψηφίων, τη βήμα-βήμα καθοδήγησή τους στη σωστή αναζήτηση και εύρεση εργασίας αλλά και τη συνέντευξη στην ψηφιακή εποχή. Τα webinars θα πραγματοποιηθούν το Μάιο 2021 και η συμμετοχή σε αυτά είναι ανοιχτή σε όλους και δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους.

Το Jobseekers.Connected αποτελεί την πρώτη πρωτοβουλία της Vodafone μετά την ανακοίνωση της νέας τοποθέτησής της “Together We Can” - και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς η συνεργασία ανθρώπου και τεχνολογίας μπορεί δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, δημιουργώντας μια βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Jobseekers.Connected στο www.vodafone.gr/together-we-can/job-seekers/

*Με την ολοκλήρωση της φόρμας, οι συνδρομητές Κινητής Συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος θα αποκτήσουν αυτόματα και για 90 ημέρες απεριόριστα data. Οι συνδρομητές Καρτοκινητής θα λαμβάνουν απεριόριστα data για 30 ημέρες μετά από κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ και άνω κατά τις 90 ημέρες που θα ισχύει η προσφορά. Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει μόνο μία φορά την προσφορά ανά αριθμό μητρώου ΟΑΕΔ και αριθμό υπηρεσίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:14 - 22 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.