ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ: «Δεν υπάρχει απαίτηση από Ελληνικό Δημόσιο»

17:05 - 12 Σεπ 2007 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Λανθασμένα είναι σύμφωνα με την NEWSPHONE HELLAS, σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία έκαναν λόγο ότι υπάρχει απαίτηση του ελληνικού δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα κατά της τελευταίας ύψους 18,1 εκατ., εκ ευρώ εκ των οποίων τα 11,3 εκατ. ευρώ έχουν καταστεί επίδικα.

Αντιθέτως, όπως επισημαίνει η ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ  «όπως σαφώς φαίνεται τόσο από σχετικές διευκρινιστικές ανακοινώσεις επί των οικονομικών καταστάσεων α εξαμήνου 2007 στις οποίες έχει προβεί η εταιρεία, όσο και από τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις και εκθέσεις ορκωτών ελεγκτών για την ίδια περίοδο, η ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ έχει απαιτήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα λόγω καθυστέρησης ρευστοποίησης απαιτήσεων, και όχι αντίστροφα».

 

Σύμφωνα με την εισηγμένη το συνολικό ποσό των εν λόγω απαιτήσεων ήταν στις 30.06.2007 σύμφωνα με την Έκθεση Επισκόπησης των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών 18,1 εκατ. ευρώ περίπου, εκ των οποίων 11,3 εκατ. ευρώ έχουν καταστεί επίδικα ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.  

 

Επίσης, σύμφωνα με εκτίμηση του Νομικού Συμβούλου είναι σφόδρα πιθανή η δικαστική ευδοκίμηση της υπόθεσης υπέρ της ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗΣ.    

 

Τέλος, η  NEWSPHONE HELLAS επισημαίνει ότι ποσό 3,8 εκατ. ευρώ εκ των 18,1 εκατ. ευρώ εισπράχθηκαν στις 04.09.2007.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.