ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισχυρή παρουσία της Lancom στο Capacity Middle East 2023

11:01 - 10 Μαρ 2023 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Ισχυρή παρουσία της Lancom στο Capacity Middle East 2023
Σειρά επαφών και συνομιλιών με κορυφαίες εταιρείες της ταχέως αναπτυσσόμενης τηλεπικοινωνιακής αγοράς στη Μέση Ανατολή, πραγματοποίησαν τα στελέχη της Lancom, που συμμετείχαν στο Capacity Middle East 2023, τη μεγαλύτερη εκδήλωση για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ευρύτερη περιοχή.

Τα στελέχη της Lancom ανέδειξαν τη σημασία της Ελλάδας ως τηλεπικοινωνιακή «πύλη» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία νέων, μεγάλων data centers, όπως είναι το Balkan Gate Thessaloniki και το Balkan Gate Crete, για το οποίο οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Το Capacity Middle East 2023 μας έδωσε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Μέσης Ανατολής και να παρουσιάσουμε τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης που έχει η χώρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επαφές που είχαμε και εκτιμούμε ότι θα προκύψουν πολλές συνεργασίες μέσα στους επόμενους μήνες», ανέφερε ο Γιώργος Νώλης, διευθύνων σύμβουλος της Lancom. «Η γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας ως τηλεπικοινωνιακός κόμβος είναι πλέον ορατή σε όλους τους ενδιαφερόμενους οργανισμούς και αυτό διαφάνηκε και από το μεγάλο ενδιαφέρον που εισπράξαμε για επαφές, αλλά και από τις συνομιλίες στο πλαίσιο του συνεδρίου».

Το Capacity Middle East 2023 πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Μαρτίου στο Ντουμπάι και σε αυτό συμμετείχαν περισσότερα από 2.500 στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της Μέσης Ανατολής. Είναι το μεγαλύτερο συνέδριο για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ευρύτερη περιοχή και παίρνουν μέρος σε αυτό τα κορυφαία ονόματα και εταιρείες του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια των επαφών τους, τα στελέχη της Lancomπαρουσίασαν τις υποδομές που υλοποιεί η ελληνική εταιρεία, δίνοντας έμφαση στα data centers της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης. Το BalkanGate Thessaloniki εξελίσσεται ταχύτατα σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διακίνησης δεδομένων προς τις χώρες των Βαλκανίων. Το Balkan Gate Crete, από την πλευρά του, θα ολοκληρώσει τον άξονα Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη, ο οποίος θα αποτελέσει τη νέα τηλεπικοινωνιακή πύλη προς την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς ως carrier neutral data center θα είναι σημείο διασύνδεσης όλων των παρόχων υποθαλάσσιων οπτικών ινών.

«Η στρατηγική μας είναι, μέσω των διασυνδεδεμένων data center μας,να παρέχουμε αξιόπιστο και ασφαλές σημείο παρουσίας (POP) σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, την Τουρκία και την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη», ανέφερε ο Νίκος Ζαχαριάδης, εμπορικός διευθυντής της Lancom. «Οι επαφές μας στο Ντουμπάι ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, καθώς το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους παρόχους της Μέσης Ανατολής είναι έντονο και σύντομα θα έχουμε να κάνουμε πολλές ανακοινώσεις».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.