ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πτήσεις από την Βιέννη στην Αθήνα ανακοίνωσε η αυστριακή Niki

22:41 - 16 Δεκ 2014 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πτήσεις από την Βιέννη στην Αθήνα ανακοίνωσε η αυστριακή Niki
Καθημερινές πτήσεις από τη Βιέννη, προς την Αθήνα, από τον ερχόμενο Απρίλιο ανακοίνωσε η αυστριακή αεροπορική εταιρεία «Niki». Οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 και θα παρέχεται η δυνατότητα ανταποκρίσεων, από τα δύο αεροδρόμια Βιέννης και Αθήνας, προς άλλους προορισμούς.

Η αναχώρηση από τη Βιέννη θα γίνεται καθημερινά στις 11.30 τοπική ώρα και η άφιξη στην Αθήνα θα είναι στις 14.35 ώρα Ελλάδας, ενώ η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 15.25 ώρα Ελλάδας με άφιξη στη Βιέννη στις 16.45 τοπική ώρα.


Όπως δήλωσε ο διευθυντής της «Niki», Κρίστιαν Λέσγιακ, η Ελλάδα υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια ο προορισμός με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης στο συνολικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας.


Σύμφωνα με τον κ. Λέσγιακ, στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης για επέκταση του στόλου των αεροσκαφών της εταιρείας, η «Niki» ως πρώτη εταιρεία στην αγορά αεροπορικών πτήσεων προς Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από τη Βιέννη σε ελληνικούς προορισμούς.


Ήδη σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε επισημάνει πως η εταιρεία του ήταν η μόνη που αύξησε μέσα στο 2013 τους προορισμούς της προς την Ελλάδα, πραγματοποιώντας πλέον πτήσεις και προς μικρότερα ελληνικά νησιά, όπως Σαντορίνη, Μύκονο ή Κάρπαθο και μάλιστα αυτές, όπως είχε αναφέρει, δεν ήταν, ως συνήθως, μόνον μία φορά την εβδομάδα, αλλά, για παράδειγμα, προς τη Σαντορίνη υπήρχαν έξι πτήσεις της εβδομαδιαίως.


Ο ίδιος είχε προσθέσει πως έχει αποδώσει και η προσπάθεια να προσφέρονται πτήσεις της εταιρείας για την Ελλάδα για μια μακρύτερη χρονική περίοδο, δηλαδή από το Πάσχα μέχρι τον Νοέμβριο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.