ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγορά εισιτηρίου για τις αστικές συγκοινωνίες από κινητά ή tablet

10:56 - 18 Δεκ 2014 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Αγορά εισιτηρίου για τις αστικές συγκοινωνίες από κινητά ή tablet
Μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet, με τη δωρεάν εφαρμογή mobile ticketing, θα μπορεί να αγοράζει πλέον το επιβατικό κοινό εισιτήρια για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις Συγκοινωνίες Αθηνών, με την εφαρμογή αυτή  «TfA tickets», η οποία είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα, tablets, με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS, οι επιβάτες μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές ή να αναζητούν τα σημεία πώλησής τους.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης του πιλοτικού προγράμματος, στην εφαρμογή θα είναι διαθέσιμα όλα τα εισιτήρια με διάρκεια ίση ή μικρότερη των 5 ημερών. 

Πως θα γίνεται η αγορά και η ενεργοποίηση

H διαδικασία προϋποθέτει εγγραφή στο σύστημα (προαιρετικά), καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας και αγορά με ασφάλεια και ευκολία των εισιτηρίων. Ο καθένας μπορεί να αποθηκεύσει τα εισιτήρια που έχει αγοράσει ηλεκτρονικά και να ενεργοποιεί το κατάλληλο εισιτήριο πριν την επιβίβαση. Δύο λεπτά μετά την ενεργοποίηση, τα εισιτήρια θεωρούνται πλέον επικυρωμένα. Τα εισιτήρια παραμένουν ενεργά καθ' όλη την ονομαστική διάρκεια τους. Σε περίπτωση ελέγχου, οι επιβάτες επιδεικνύουν το εισιτήριό τους στους ελεγκτές κομίστρου, ανοίγοντας την εφαρμογή "TfA tickets" και επιλέγοντας το ενεργοποιημένο εισιτήριο από την καρτέλα «Τα εισιτήριά μου». Σημαντικό είναι το γεγονός ότι για την ενεργοποίηση, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη για φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablets) και τα εισιτήρια που διατίθενται από αυτήν έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές με τα εκδοτήρια και τους αυτόματους πωλητές των Συγκοινωνιών Αθηνών.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:23 - 18 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.