ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

HARTSAS: Υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης containers στο Θριάσιο ανέλαβε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

09:02 - 11 Απρ 2016 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
HARTSAS: Υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης containers στο Θριάσιο ανέλαβε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Μειοδότρια σε διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παροχή υπηρεσίας φορτοεκφόρτωσης containers στον εμπορευματικό σταθμό Θριασίου διαθέτοντας reach stacker και χειριστή αναδείχθηκε η HARTSAS S.A..

Η επιλογή της HARTSAS S.A. έγινε σε συνέχεια διαγωνισμού με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, διαφάνειας και οικονομικών εγγυήσεων, ενώ στόχος της HARTSAS S.A είναι η εξωστρέφεια και η διεύρυνση των στρατηγικών της συνεργασιών. 

Πρόκειται για το δεύτερο έργο που αναλαμβάνει η HARTSAS S.A. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Συνεργάζεται από το 2013 με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων, που διακινούνται καθημερινά μέσω της υπηρεσίας ICS, στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας φορτηγό και τρένο, έχοντας ήδη σημαντική εμπειρία στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών.

 

Η HARTSAS S.A. με συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο, και παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα, συνεχίζει απρόσκοπτα την ανάπτυξή της πραγματοποιώντας επενδύσεις με έμφαση τόσο στις εξαιρετικού επιπέδου εγκαταστάσεις της, όσο και στο νέο στόλο οχημάτων της που αποτελείται σχεδόν στο σύνολό του από φορτηγά τεχνολογίας EURO 5, όπως επισημαίνει η ίδια σε ανακοίνωσή της. Αποτέλεσμα η εταιρεία HARTSAS S.A. να βρίσκεται σε μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο, για το υψηλής ποιότητας μεταφορικό έργο της.

 

Παράλληλα, μέσα από την ανάπτυξη ευφυών πρωτοποριακών συστημάτων μεταφοράς, και με τη συνεχή επιμόρφωση των οδηγών της, αποτελεί μια εκ των πλέον οργανωμένων, σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, εταιρειών του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται αυτή τη στιγμή από 38 ελκυστήρες και 114 ημιρυμουλκούμενα, διαφόρων τύπων, ενώ σταθμοί μεταφόρτωσης και αποθήκευσης εμπορευμάτων βρίσκονται στην Πάτρα, τα Οινόφυτα και τη Θεσσαλονίκη που σε συνδυασμό με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο εξυπηρετούν μεγάλες ανάγκες μεταφορικού έργου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.