ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η τηλεματική αύξησε τα έσοδα στις αστικές συγκοινωνίες

17:45 - 03 Νοε 2016 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η τηλεματική αύξησε τα έσοδα στις αστικές συγκοινωνίες
Αύξηση εσόδων κατά 10% εμφάνισε ο ΟΑΣΑ το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου του 2016, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2015. Την εξέλιξη αυτή αποδίδει ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Ι.Σκουμπούρης στην ενίσχυση των πωλήσεων καρτών απεριόριστων διαδρομών που συνδέεται, κατά τον ίδιο, με την εφαρμογή του συστήματος τηλεματικής (από τον όμιλο Intrakat) στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Αναλυτικά, ο ΟΑΣΑ σημειώνει σε ανακοίνωσή του:

 

Αυξημένες ήταν οι εισπράξεις του Ομίλου ΟΑΣΑ τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2015. Ειδικότερα ο μήνας Αύγουστος παρουσίασε αύξηση των εισπράξεων κατά 5%, που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων καρτών απεριορίστων διαδρομών κατά 10%. Αντίστοιχα η αύξηση των εισπράξεων το μήνα Σεπτέμβριο έφτασε το 3% που οφείλεται κυρίως στην αύξηση πωλήσεων εισιτηρίων η οποία ξεπέρασε το 5%. Η συνολική αύξηση των εσόδων του διμήνου ανέρχεται σε 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, "η αύξηση των εσόδων το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην αναβάθμιση των προσφερόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών με την εφαρμογή της τηλεματικής στα λεωφορεία και τρόλεϊ που έτυχε θερμής υποδοχής από το επιβατικό κοινό. Ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στο νέο σύστημα και το εντάσσει στην καθημερινότητά του και αυτό αντικατοπτρίζεται μέσω της αύξησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών. Η επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την αρχή του νέου έτους και η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες από τον Όμιλο ΟΑΣΑ υπηρεσίες".

Τελευταία τροποποίηση στις 17:49 - 03 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.