ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς μετρό και τραμ έως τις 10.00-Κανονικά ο ηλεκτρικός

21:00 - 14 Νοε 2016 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Χωρίς μετρό και τραμ έως τις 10.00-Κανονικά ο ηλεκτρικός
Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν τελικά την Τρίτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ το μετρό και το τραμ μετά από απόφαση των Σωματείων τους να μην αναστείλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κανονικά θα λειτουργήσει ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, καθώς τα υπόλοιπα σωματεία, αποφάσισαν να αναστείλουν τις προγραμματισμένες στάσεις. 

 

Επίσης, έγινε γνωστό πως λόγω της λόγω της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο προς και από το αεροδρόμιο από τις 10.20 έως τις 11.20 το πρωί, ενώ από τις δώδεκα το μεσημέρι και για όσο κρίνει η ΕΛΑΣ θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Ακρόπολη και Συγγρού- Φιξ.

 

Νωρίτερα, υπήρξε συνάντηση των εργαζομένων με τον υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη, ο οποίος δεσμεύτηκε να προηγηθεί διάλογος πριν σχηματοποιηθεί η ενοποιημένη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών. Έγινε έτσι μία προσπάθεια να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις, ωστόσο τα δύο σωματεία εργαζομένων του μετρό και του τραμ δεν φαίνεται να πείστηκαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:43 - 15 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.