ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπίρτζης: Αν πετύχουμε τους στόχους θα δώσουμε 14η σύνταξη

14:33 - 21 Μαρ 2017 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Σπίρτζης: Αν πετύχουμε τους στόχους θα δώσουμε 14η σύνταξη
Αν η κυβέρνηση πετύχει τους στόχους θα δώσει 14η σύνταξη επανέλαβε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Δώσαμε 13η σύνταξη και επιμένω για 14η αν έχουμε πλεονάσματα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Σπίρτζης μίλησε και για το θέμα των διοδίων λέγοντας ότι «δεν βάζουμε νέαδιόδια εκεί που δεν το προέβλεπαν οι συμβάσεις» υποστηρίζοντας ότι «προσπαθούμε να μειώσουμε τις τιμές τους».

 

Σχολιάζοντας τα έργα στις εθνικές οδούς είπε ότι «υπάρχουν παράγοντες που καθυστερούν διαχρονικά τα έργα» κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

 

Ο υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε και στα μέτρα για τους βανδαλισμούς σε τρόλεϊ, σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ λέγοντας ότι «δεν δικαιολογείται να καις το τρόλεϊ με το οποίο πάνε οι άνθρωποι στη δουλειά. Δεν παίρνουν τρόλεϊ όσοι έχουν λεφτά».

 

Την ίδια ώρα στήριξε την πρόθεσή του να προχωρήσει ο ΟΑΣΑ σε προγραμματική συνεργασία με την ΕΛΑΣ λέγοντας ότι «η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί. Όποιος θέλει μια πρόσθετη παροχή πληρώνει».

 

«Δεν θα πάμε στη λογική να κάνουμε αστυνομία μεταφορών που βρήκαμε από την ΝΔ έτοιμη προς θεσμοθέτηση», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης για το θέμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.