ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το καλοκαίρι έρχεται και στον Πειραιά φτιάχνουν ακόμα το τραμ!

08:41 - 08 Μαρ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Το καλοκαίρι έρχεται και στον Πειραιά φτιάχνουν ακόμα το τραμ!
Το περασμένο καλοκαίρι, εκατομμύρια τουρίστες αντιμετώπισαν δυσκολίες στη μετακίνησή τους προς το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των έργων για το μετρό και το τραμ, που δημιουργούσε πολλές κυκλοφοριακές ανωμαλίες.

Στην Ελλάδα, όμως, ζούμε και πληθαίνουν διαρκώς οι «φωνές», που σημειώνει πως πλέον είναι εξαιρετικά ορατός ο κίνδυνος, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας να είναι «προβληματικό» για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι.

Οι ανησυχίες αυτές εκφράστηκαν και σε σύσκεψη για την πορεία των έργων του Μετρό και του Τραμ στον Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μώραλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος οι εταιρείες που έχουν αναλάβει τα έργα βρίσκονται ήδη εκτός χρονοδιαγράμματος. Έπρεπε να έχουν παραδώσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «η υπομονή εξαντλείται».

Ο κ. Μώραλης τόνισε μάλιστα πως θα ζητήσει να έχει συνάντηση και με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη για να του εκφράσει τα παράπονά του.

Είναι, πάντως, απίστευτο, αλλά ελληνικό το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας να κινδυνεύει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι να είναι «πηγμένο» στα έργα και την κίνηση, ταλαιπωρώντας εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 09:01 - 08 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.