ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καραμπόλα έξι οχημάτων στον Κηφισό

09:43 - 19 Οκτ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον Κηφισό
Προβλήματα στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει η καραμπόλα έξι οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία δεν υπήρξε τραυματισμός, τα οχήματα απομακρύνθηκαν γρήγορα και η κίνηση ομαλοποιήθηκε γρήγορα στο σημείο.

Η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη από πολύ νωρίς το πρωί λόγω της στάσης εργασίας στο Μετρό.

Ειδικότερα αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού από τη Λυκόβρυση ως τη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην άνοδο έντονο είναι το πρόβλημα από την Αθηνών ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακινητοποιημένα είναι και τα αυτοκίνητα στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη αλλά και στην Πειραιώς από το Γκάζι και και πάνω.

Τα αυτοκίνητα κινούνται με δυσκολία στην κάθοδο της Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή ως το κέντρο, ενώ μποτιλιαρισμένη είναι και η άνοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στην Κηφισίας πρόβλημα υπάρχει από το δακτυλίδι ως τη Φιλοθέη. Στη Βουλιαγμένης ακινητοποιημένα είναι τα αυτοκίνητα στην άνοδο ήδη από το ύψος της Ηλιούπολης.

Επίσης στην Καισαριανή η Εθνικής Αντιστάσεως είναι μποτιλιαρισμένη και στα δύο ρεύματα, ενώ μπλοκαρισμένη είναι και η Ελευθερίου Βενιζέλου και η περιφερειακή στον Καρέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.