ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμαχία για την υποστήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας απέναντι στον κορονοϊό

17:02 - 27 Μαρ 2020 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Συμμαχία για την υποστήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας απέναντι στον κορονοϊό
Σχέδιο δράσης για την υποστήριξη των επαγγελματιών της εφοδιαστικής αλυσίδας υλοποιεί η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics.

Ειδικότερα, συγκροτεί μία ομάδα εταιρειών, η οποία θα ονομάζεται στο εξής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, όπως: εργασιακά, φορολογικά, φοροτεχνία, ασφαλιστικά, εισαγωγές, εξαγωγές, ασφάλιση κινδύνων, αποζημιώσεις, εκτελωνισμούς, αποστολές εμπορευμάτων (εσωτερικού - εξωτερικού).

Οι εταιρείες που μέχρι σήμερα αποδέχτηκαν το κάλεσμα και συγκροτούν την ομάδα κρούσης «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» είναι οι ακόλουθες: CARGO 360 - TRUCK & CARGO INSURANCE - QUIX GLOBAL SA - CAELMUS CONSULTANCY EE – TUV AUSTRIA HELLAS.

Όπως αναφέρει η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics, η αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή του κορονοϊού, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει έκτακτα δεδομένα επείγοντος χαρακτήρα τα οποία επηρεάζουν ιδιαίτερα και την εφοδιαστική αλυσίδα. Στην προσπάθεια αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι επαγγελματικοί φορείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως καλούμε και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι καλύπτουν τομείς εκτός των προαναφερθέντων και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail [email protected] και να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Η Ένωση θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που θα δίνονται, καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Ροδόπουλος: Κλυδωνισμοί στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας λόγω κορονοϊού




 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:13 - 27 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.