ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σειρά ελέγχων σε ταχυμεταφορές - Η ώρα της DHL

12:55 - 09 Απρ 2020 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Σειρά ελέγχων σε ταχυμεταφορές - Η ώρα της DHL
Πλάνο ελέγχου της αγοράς υλοποιείται από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, «η εντολή του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση, είναι να διασφαλιστεί η διαφάνεια στις συναλλαγές σε κάθε στάδιο διακίνησης αγαθών και υπηρεσιών. Ένα μεγάλο μπράβο στους ελεγκτές μας».

Έλεγχος σήμερα στην DHL

Στο μεταξύ, σειρά στους ελέγχους των εταιριών ταχυμεταφορών, που διενεργούν η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και η οικονομική αστυνομία, πήρε μετά τη διεθνή εταιρία SPEEDEX, η DHL, που αποτελεί μία από τις μεγάλες διεθνείς δυνάμεις στον κλάδο.

Έτσι, μετά την ACS, την SPEEDEX, τη Γενική Ταχυδρομική και την ΤΝΤ, σειρά είχε η DHL, ενώ έγκυρες πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρουν ότι ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί και στις εταιρείες του δημοσίου.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, παρότι δεν έχουν βρεθεί παραβάσεις για αισχροκέρδεια, ωστόσο, έχουν επιβληθεί πρόστιμα για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών.

geniki

genikh

ggeniki

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 13:01 - 09 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.