ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνδυαστικές μεταφορές: Καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης νέων προορισμών-Συνεργασία LETS FERRY-SKY Express

09:12 - 29 Ιουλ 2021 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Τη συμφωνία συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη συνδυαστικών μεταφορών, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών ανακοινώνουν η SKY express , η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία και η LET’S FERRY η πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων εισιτηρίων.

 Έτσι, μέσα από σύμπραξη αυτή, της SKY express  που διαθέτει δρομολόγια σε  35 αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα αλλά και ένα δίκτυο 9 διεθνών προορισμών που διαρκώς μεγαλώνει (Αμβούργο, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο, Λυών, Νάντη, Ντόρτμουντ, Παρίσι και Ρώμη)  και της LET’S FERRY που προσφέρει δυνατότητες κρατήσεων πολλαπλών διαδρομών για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο διευκολύνεται η πρόσβαση σε κάθε γωνία της Ελλάδας κι όχι μόνο.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα σε λίγα βασικά βήματα μέσα από την ιστοσελίδα της SKY express με επιλογή της επιθυμητής ακτοπλοϊκής διαδρομής  σε συνέχεια της άφιξης σε έναν από τους αεροπορικούς προορισμούς της SKY express.

Όπως δηλώνει σχετικά η Δέσποινα Κατσίκα, IOGR Group Marketing & Communications Manager:  «Στόχος μας είναι να ανοίγουμε δρόμους στους ταξιδιώτες και τους λάτρεις των ελλη-νικών προορισμών. Αναζητούμε διαρκώς τρόπους να φτάνουμε πιο μακριά και να προσφέρουμε μια εμπειρία ταξιδιού υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικούς όρους. Από σήμερα, με στρατηγικό συνεργάτη την εξειδικευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων Let’s Ferry δίνουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ταξίδι τους ακόμα και σε προορισμούς που διαθέτουν μόνο λιμάνι. Με μια επίσκεψη στο www.skyexpress.gr θα οργανώσουν τα πάντα μέχρι και την άφιξη τους στον τόπο που επέλεξαν. Για τα υπόλοιπα, εμπιστευόμαστε την ελληνι-κή φιλοξενία και το υψηλό επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών της χώρας».

Αντίστοιχα, ο Head of Business Development της LETS FERRΥ Στέλιος Μπεκυράς αναφέρει: «Μέσα από τη διαλειτουργικότητα των πληροφοριακών συστημάτων προσφέρουμε γρήγορα και απλά τη δυνατότητα σε κάθε ταξιδιώτη να οργανώσει το ταξίδι του ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο. Κι αυτό με ασφάλεια στις συναλλαγές και πλήρη αξιοποίηση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων.»

«Κλειδί για την ανάπτυξη νέων προορισμών αλλά και τη διασφάλιση βιωσιμότητας για τοπικές κοινωνίες είναι η πλήρης αξιοποίηση των συνδυαστικών μεταφορών, κάτι που κάνουμε πράξη με τη SKY express» τονίζει από την πλευρά της η Χριστίνα Φωτεινοπούλου, Digital Director της LET’S FERRY.

Ουσιαστικά μέσα από το skyexpress.gr μπορεί ο ταξιδιώτης να συνδυάσει και να διαχειριστεί εκτός από την αεροπορική και την ακτοπλοϊκή του μετακίνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα υπηρεσία προσφέρει περισσότερα από 200 δρομολόγια κι εντάσσεται στη στρατηγική συνδεσιμότητας της SKY express και της δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας, πέρα από τους 35 προορισμούς όπου πετάει, για κάθε περιοχή της χώρας ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει άμεση αεροπορική σύνδεση.

Υπενθυμίζεται ότι η  SKY express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό της χώρας και εισέρχεται στις διεθνείς πτήσεις καλύπτοντας συνολικά 48 προορισμούς σε 9 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Η SKY express τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.

Από την πλευρά της η  LET’S FERRY είναι μια πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων που συνδυάζει αξιόπιστες υπηρεσίες, ταχύτητα και λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει εύκολη, γρήγορη και απλοποιημένη online αναζήτηση και κρατήσεις εισιτηρίων. Ειδικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την ακτοπλοΐα,  μέσω του ιστότοπου www.letsferry.com, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν εισιτήρια για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας μάλιστα πολλαπλές διαδρομές σε μία μόνο κράτηση. Επίσης δίνεται η επιλογή  για κράτηση στα πιο γρήγορα δρομολόγια,  στις κα-λύτερες διαθέσιμες τιμές. Όλα αυτά με πανεύκολη περιήγηση και με αξιοποίηση δεδομένων για διαθεσι-μότητες  που έρχονται σε πραγματικό χρόνο και απόλυτη ασφάλεια πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω PayPal.

Επιπλέον, η Let’s Ferry με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού web check-in  διασφαλίζει ότι οι επιβάτες κερδίζουν χρόνο και παραμένουν ασφαλείς, χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού. Η Let’s Ferry, άλλωστε,  δίνει προτεραιότητα στην διατήρηση των κανόνων υγιεινής και στα πρωτόκολλα, όπως αυτά διαμορφώνονται πριν και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.