ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΣΥ για πλημμυρισμένο λεωφορείο: Οι κακοπροαίρετες αναφορές δεν προσφέρουν τίποτα

09:36 - 15 Οκτ 2021 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Οι εικόνες του λεωφορείου που πλημμύρισε στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας την Πέμπτη (14/10), με τους επιβάτες να αναγκάζονται να το εγκαταλείψουν προκάλεσαν αίσθηση, με την ΟΣΥ να παίρνει θέση για το περιστατικό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στις 14:45 στη γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ρεύμα προς Πειραιά (στο ύψος του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”) και ενώ το όχημα εκτελούσε κανονικά το δρομολόγιό του, εφόσον δεν υπήρχε απαγόρευση διέλευσης, μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλος όγκος υδάτων από τα παρακείμενα έργα άρχισε να πλημμυρίζει τη γέφυρα με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα του οχήματος. Άμεσα και με ψυχραιμία, ο οδηγός αποβίβασε τους επιβάτες και ενημέρωσε την Πυροσβεστική, καθώς και την αρμόδια υπηρεσία της Εταιρείας. 

Επισημαίνουμε, σημειώνεται, ότι η ΟΣΥ Α.Ε. διαθέτει Σύστημα Παρακολούθησης των Οχημάτων, προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες Οδηγίες μέσω Τηλεματικής σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών καθώς και για την οδηγική συμπεριφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, τις οποίες και ακολούθησε επιτυχώς ο εν λόγω οδηγός. Επιπλέον, οι οδηγίες αυτές εξειδικεύτηκαν περαιτέρω λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας ήταν και είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού.

Και καταλήγει: «Οι κακοπροαίρετες αναφορές δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία στους πολίτες, ούτε και στους εργαζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό και ευθύνη».

 

 

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.