ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Saxo Bank: Εμπλουτίζει τα προϊόντα της για επενδύσεις σε συνάλλαγμα

13:51 - 15 Σεπ 2011 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Η Saxo Bank εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για επενδύσεις στο Συνάλλαγμα, με νέα Δικαιώματα Προαίρεσης "Binary Touch Options".
Η Saxo Bank εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων για επενδύσεις στην αγορά συναλλάγματος, με τη διάθεση Δικαιωμάτων Προαίρεσης "Binary Touch Options".

Τα Binary Touch Options διατίθενται αρχικά για τα έξι πιο δημοφιλή ζεύγη νομισμάτων: EUR-USD, USD-JPY, GBP-USD, EUR-JPY, EUR-GBP και AUD-USD, ενώ η διαπραγμάτευσή τους θα γίνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο εργαλείο συναλλαγών σε Δικαιώματα Προαίρεσης (Options) σε Συνάλλαγμα, το FX Options Board, της πλατφόρμας SaxoTrader.

Με το νέο αυτό προϊόν, η Saxo Bank διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν στην πιο ρευστή αγορά παγκοσμίως. Τα Binary Touch Options αποτελούν μία απλή εναλλακτική στις επενδύσεις σε Συνάλλαγμα, αλλά και εργαλείο αντιστάθμισης κινδύνου, ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα στον επενδυτή να γνωρίζει εκ των προτέρων τα κέρδη ή τις ζημίες που θα καταγράψει (σε αντίθεση με τα Vanilla Options). Οι πελάτες μπορούν πλέον να επενδύσουν στην κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η ισοτιμία του ζεύγους νομισμάτων, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή τους σχετικά με το ύψος της τιμής και τον χρονικό ορίζοντα.

Σημαντική καινοτομία των Binary Touch Options της Saxo Bank, αποτελεί η δυνατότητα που παρέχει στους πελάτες της να «κλείνουν» τις θέσεις αγοράς (long) και πώλησης (short) τους στην τρέχουσα τιμή της αγοράς, πριν τη λήξη των Options.

Ο κ. Gustave Rieunier, Επικεφαλής FX Options & Forward Trading της Saxo Bank, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με τα Binary Touch Options εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας για επενδύσεις σε Συνάλλαγμα, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για απλές και ξεκάθαρες συναλλαγές στην παγκόσμια αγορά συναλλάγματος, ενώ παράλληλα γεφυρώνουμε το κενό μεταξύ της επένδυσης Spot ή μέσω Vanilla Options. Τα BinaryTouch Options απευθύνονται τόσο σε έμπειρους όσο και σε νέους επενδυτές της αγοράς συναλλάγματος και αποτελούν το καταλληλότερο εργαλείο για επενδύσεις στην αγορά αυτή. Η Saxo Bank έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των Δικαιωμάτων Προαίρεσης (Options) Συναλλάγματος, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η προσθήκη ενός τόσο εύκολου και απλού προϊόντος, μαζί με τη ρευστότητα που παρέχουμε και τις διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες και τις ελκυστικές πολιτικές τιμολόγησης που διαθέτουμε, αποτελεί ακόμα μια σημαντική βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στο χώρο του Συναλλάγματος».
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.