ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από την Κρήτη ξεκίνησε περιοδεία ο Σάλλας

01:04 - 29 Οκτ 2012 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Από την Κρήτη ξεκίνησε περιοδεία ο Σάλλας
Τη Μεγαλόνησο επέλεξε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΤΕ-Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας για να ξεκινήσει περιοδεία σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας συναντά επιχειρηματίες των περιοχών, αλλά και στελέχη του διευρυμένου πλέον Ομίλου, ενημερώνει για τις τραπεζικές εξελίξεις, συζητά με επιχειρηματίες και παρουσιάζει τις θέσεις του ομίλου μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις. Ναυτιλιακές, κατασκευαστικές, τουριστικές επιχειρήσεις έχουν στο νησί ιδιαίτερα μεγάλο δανεισμό απο τον Όμιλο, καθώς στην ΑΤΕ και στην Πειραιώς είχαν σε μεγάλο ποσοστό βασιστεί για την εκρηκτική τους επέκταση τα προηγούμενα χρόνια.

Παρά την κρίση, αλλά και τα προβλήματα, που ειδικά σε κάποια υποκαταστήματα του νησιού έχουν παρατηρηθεί με κάποιες δανειοδοτήσεις του παρελθόντος, ο κ. Σάλλας εμφανίστηκε από τα Χανιά, συνολικά, αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες, θα εκταμιευθεί η δόση των 31,5 δις προς τη χώρα μας και η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ. «Είμαι αισιόδοξος και εάν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα κατέβαλλα όλες αυτές τις προσπάθειες. Είμαι φανατικός υποστηρικτής της άποψης πως ούτως ή άλλως και παρά τις καθυστερήσεις που υπάρχουν, λύσεις θα δοθούν και νομίζω ότι η χώρα μας θα βγεί από την κρίση” είπε ο κ. Σάλλας.

Ο Ηρακλειώτης τραπεζίτης επέλεξε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία-για τη χώρα- να πάει παντού στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την Κρήτη, όπου βέβαια, υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις, που κυριολεκτικά “κρέμονται” από την Πειραιώς, αλλά όπου υπάρχουν και κάποιες ελπίδες ανάκαμψης λόγω της υφής της τοπικής οικονομίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:50 - 29 Οκτ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.