ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν επηρεάζουν σημαντικά τα αποτελέσματα της MIG, οι εξελίξεις στην Κύπρο

12:39 - 20 Μαρ 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Οι οποιεσδήποτε εξελίξεις στην Κύπρο δεν αναμένεται να έχουν σημαντική επίδραση στη λειτουργία και τα αποτελέσματα του ομίλου της ΜΙG, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Η σημερινή έκθεση του ομίλου της Marfin Investment Group στην Κύπρο αποτυπώνεται κυρίως στην επένδυση στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας μέσω της «MIG Leisure Limited» και στην κλινική Ευαγγελισμός Πάφου μέσω της «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών Υγεία Α.Ε.», ο συνολικός κύκλος εργασιών των οποίων αποτελεί ποσοστό 1% περίπου του συνολικού κύκλου εργασιών του ομίλου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, η θυγατρική του ομίλου «Vivartia Συμμετοχών Α.Ε.» διατηρεί μειοψηφική συμμετοχή ποσοστού 10% στη γαλακτοκομική εταιρεία «Χαραλαμπίδης-Κρίστης ΛΤΔ» (πρώην «Vivartia Cyprus Ltd»). Τέλος, η συμμετοχή της Marfin Investment Group στη «Cyprus Popular Bank Public Co Ltd» έχει περιοριστεί σε ποσοστό 0,69% επί του συνόλου του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου και αποτιμάται σύμφωνα με την τρέχουσα χρηματιστηριακή της αξία.

Παράλληλα, η Marfin Investment Group διευκρινίζει πως οι συνολικές καταθέσεις του ομίλου σε τραπεζικά ιδρύματα στην Κύπρο ανέρχονται συνολικά σε περίπου 5,2 εκατ. ευρώ ήτοι 2,4% των συνολικών καταθέσεων του ομίλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.