ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο νέα μέλη στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ

14:29 - 18 Σεπ 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Δύο νέα μέλη στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ
Οι Ιωάννης Ζαφειρίου και Stephan Wilcke, αποτελούν τα δύο νέα μη εκτελεστικά μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας , η θητεία των οποίων ορίζεται από τις 9 Σεπτεμβρίου 2013 με λήξη στις 30 Ιουνίου 2017.

Ο Ιωάννης Ζαφειρίου είναι Διευθύνων Σύμβουλος, Επικεφαλής του Ομίλου και ιδρυτικός συνέταιρος της Credit Suisse Solution Partners. Διαθέτει μακρά εμπειρία σε εξατομικευμένες λύσεις σε όλο το φάσμα του τομέα επενδυτικής τραπεζικής, όπως σε θέματα Κεφαλαιαγοράς (Χρηματιστήριο και Χρηματαγορές, Αγοράς Αγαθών και Εμπορευμάτων, Συμβάσεων Ανταλλαγής Επιτοκίων –IRS-, Αγοράς Ακινήτων), Διαχείρισης Περιουσίας, Κοινοπρακτικών, Επενδύσεων και Συγχωνεύσεων καθώς και  Εξαγορών από την πλευρά του πωλητή.

 

Ο Stephan Wilcke είναι Εκτελεστικός Πρόεδρος της OneSavings Bank plc, Επίτροπος (Μη Εκτελεστικός) της Jersey Financial Services Commission και Μη Εκτελεστικός Διευθυντής Επενδύσεων στην ΕΜF Capital Partners Ltd. Στο παρελθόν διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Asset Protection Agency της «εικονικής κακής τράπεζας» (virtual bad bank) της Βρετανικής κυβέρνησης και ήταν συνέταιρος στην εταιρεία επενδύσεων Apax και στη συμβουλευτική εταιρεία Oliver Wyman.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:41 - 18 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.