ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκ νέου προφυλακιστέος ο Λ. Λαυρεντιάδης

18:39 - 24 Οκτ 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εκ νέου προφυλακιστέος ο Λ. Λαυρεντιάδης
Προφυλακιστέος κρίθηκε και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου επιχειρηματία μετά την πολύωρη απολογία του στην 10 ειδική ανακρίτρια Αθηνών,ο ήδη προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας για την υπόθεση της Proton Bank, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Η ανακρίτρια έχει μεταβεί στις φυλακές του  Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στο ψυχιατρείο κρατουμένων, όπου κρατείται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε δώσει εντολή για ένα «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος ενός 43χρονου επιχειρηματία, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον Ιούνιο του 2012 στη Βουλιαγμένη, όταν εξερράγη στα χέρια του ένα δέμα περιτυλιγμένο σε συσκευασία δώρου, το οποίο συνόδευε μια γλάστρα που του είχε αποσταλεί.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη ένας  44χρονος πυροσβέστης, τέσσερις άνδρες ηλικίας 49, 46, 42 και 27 ετών, καθώς και μία 27χρονη.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, φέρεται να ανέθεσε στον 49χρονο να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου», το οποίο καθορίστηκε στα 50.000 ευρώ, και ο τελευταίος με τη σειρά του, από τον Μάιο του 2012, αναζητούσε άτομο για να δολοφονήσει τον επιχειρηματία με πιστόλι.

Μετά από μεσολάβηση του 44χρονου πυροσβέστη, ανέθεσε στον 46χρονο να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου» και του υποσχέθηκε το ποσό των 25.000 ευρώ, ως προκαταβολή.

Ωστόσο, ο 46χρονος υπαναχώρησε, επειδή δεν του δόθηκε το συμφωνημένο ποσό.

Τελικά, την «αποστολή» ανέλαβε να εκτελέσει ο 42χρονος, με δύο ακόμα άτομα σε βοηθητικό ρόλο, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, με το αποτέλεσμα να είναι ο σοβαρός τραυματισμός του 43χρονου επιχειρηματία.\

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.