ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοδική η πορεία της Saxo Bank στην Ελλάδα

18:09 - 12 Δεκ 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ανοδική η πορεία της Saxo Bank στην Ελλάδα
Σταθερά ανοδική είναι η πορεία της Saxo Bank στην ελληνική αγορά, τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της στην Αθήνα, με αύξηση της πελατειακής βάσης και επέκταση δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, η πελατειακή βάση της Saxo Bank αυξήθηκε συνολικά κατά 60% το 2013, σε σχέση με το 2012, ενώ ο όγκος συναλλαγών των πελατών μέσα από τις πλατφόρμες της Τράπεζας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα.

 

Παράλληλα, περισσότεροι από 700 επενδυτές -υφιστάμενοι πελάτες και μη- παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργάνωσε η Saxo Bank, με 1.200 συνολικές συμμετοχές. Επιπλέον, ταυτόχρονα με τα σεμινάρια, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα, η Saxo Bank για πρώτη φορά φέτος διοργάνωσε σεμινάρια στην Κρήτη, ενώ αύξησε τον αριθμό των σεμιναρίων στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρινόμενη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών.

 

Την ικανοποίησή της για την πορεία της Saxo Bank εκφράζει η Ειρήνη Σαραντοπούλου, Υποδιευθύντρια της Saxo Bank Ελλάδος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα αποτελεί την 5η σημαντικότερη αγορά για τη Saxo Bank από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

 

Στα σχέδια της Saxo Bank για το επόμενο έτος περιλαμβάνεται αφενός η συνέχιση των σεμιναρίων σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, και αφετέρου η έμφαση στους εταιρικούς πελάτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.