ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank Properties: Ανακοίνωσε αλλαγές στη διοικητική της δομή

11:30 - 25 Φεβ 2014 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Eurobank Properties: Ανακοίνωσε αλλαγές στη διοικητική της δομή
Αλλαγές στη διοικητική δομή της ανακοίνωσε σήμερα η Eurobank Properties ΕΥΠΡΟ ΑΕΕΑΠ.

Ειδικότερα, η Ναταλία Στράφτη αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εργασιών. Η κ. Στράφτη εργάζεται τα τελευταία επτά χρόνια στην εταιρεία και μέχρι πρόσφατα προΐστατο της Διεύθυνσης Επενδύσεων και Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου.

Ο Κων/νος Γεωργιάκος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Επενδύσεων. Ο κ. Γεωργιάκος, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία από τον περασμένο Δεκέμβριο, προηγουμένως προΐστατο του τμήματος Real Estate Structured Finance στη Eurobank Ergasias.

Ο Ανδρέας Παρμαξής αναλαμβάνει τη θέση του Προϊσταμένου Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Ο κ. Παρμαξής εργάζεται τα τελευταία επτά χρόνια στην εταιρία και μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου.

Επίσης, η Δήμητρα Καρλαύτη αναλαμβάνει τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή. Εργάζεται στην εταιρεία από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ έχει εργαστεί περισσότερα από οκτώ χρόνια στο χώρο της Ελεγκτικής.

Η εταιρεία εκτιμά πως «οι ανωτέρω αλλαγές στη διοικητική δομή θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την λειτουργική αποτελεσματικότητά της».

Τελευταία τροποποίηση στις 11:39 - 25 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.