ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υψηλότερα επιτόκια για όσους επιλέγουν υπηρεσίες e-banking

08:56 - 17 Ιουν 2014 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Υψηλότερα επιτόκια για όσους επιλέγουν υπηρεσίες e-banking
Μεγαλύτερα επιτόκια για καταθέσεις μέσω Internet αλλά και προνόμια σε όσους διαχειρίζονται τα χρήματά τους ηλεκτρονικά προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες.

Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει το λογαριασμό winbank Direct και συνδυάζει τρεχούμενο και προθεσμιακό καταθετικό λογαριασμό, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να διαχειρίζεται τα χρήματά του σύμφωνα με τις ανάγκες του, επιλέγοντας μέρος των χρημάτων να είναι διαθέσιμο στον τρεχούμενο λογαριασμό και το υπόλοιπο τοποθετημένο σε προθεσμιακή κατάθεση. Τα επιτόκια για την προθεσμιακή κατάθεση φτάνουν το 2,1% (μεικτά) ενώ στον τρεχούμενο ανέρχονται σε 0,9% και ανεβαίνει στο 3% εφόσον ο λογαριασμός πιστώνεται με τουλάχιστον 200€ κάθε μήνα με εισερχόμενο έμβασμα από άλλη τράπεζα ή με μισθοδοσία ή σύνταξη μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.

Από την πλευρά της η Εθνική Τράπεζα διαθέτει το λογαριασμό e – άνοδος με κλιμακούμενο, ανταγωνιστικό επιτόκιο. Πρόκειται για μία ειδικού τύπου προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ, 18μηνης διάρκειας, που προσφέρει ανταγωνιστικό επιτόκιο που αυξάνεται κάθε 3 μήνες, μηνιαία καταβολή τόκων και αυτόματη μεταφορά των μηνιαίων τόκων. Το επιτόκιο για όσους ανοίξουν και διαχειριστούν τον λογαριασμό ηλεκτρονικά ξεκινούν από 2,15% και φτάνουν στο 3,15%.

Η Eurobank διαθέτει το λογαριασμό Live, ο οποίος προσφέρει επιτόκιο 1% αν το υπόλοιπό είναι έως 3.000 ευρώ, 2% εάν το υπόλοιπο είναι πάνω από €3.000 και μηνιαία πληρωμή τόκων. Επιπλέον η τράπεζα εκδίδει ταυτόχρονα κάρτα μετρητών ή χρεωστική κάρτα και ανταμείβει εκείνους που τη χρησιμοποιούν με ευρώ επιστροφής για τις καθημερινές αγορές σε πάνω από 4.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.