ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bloomberg: Αναζητούνται τραπεζίτες στην... ηλιόλουστη Αθήνα!

17:06 - 09 Σεπ 2016 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Bloomberg: Αναζητούνται τραπεζίτες στην... ηλιόλουστη Αθήνα!
Στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες για να στήσουν τις διοικήσεις τους αναφέρεται άρθρο του πρακτορείου Bloomberg, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

Το πρακτορείο σημειώνει πως η αναζήτηση τραπεζιτών αποδεικνύεται μεγάλο "αγκάθι" και φέρνει για παράδειγμα τις περιπτώσεις της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και της Εθνικής Τράπεζας.

 

Σύμφωνα με το Bloomberg τα κριτήρια που έχουν τεθεί για να εγκριθεί η πρόσληψη κάποιου στελέχους είναι πολύ αυστηρά και παράλληλα οι μισθοί φαίνεται πως δεν είναι αρκετά δελεαστικοί, ώστε να προσελκύσουν πολλούς ενδιαφερόμενους.

 

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι τράπεζες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους. Τα κόκκινα δάνεια και η πτώση των μετοχών τους, αποτρέπει πολλά στελέχη από το να ενδιαφερθούν για τη δουλειά, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσουν πολλές... κακοτοπιές.

 

Το ίδιο ισχύει φυσικά και με στελέχη από το εξωτερικό, που όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το Bloomberg, ίσως μόνο ο ήλιος της Αθήνας θα μπορούσε να τους πείσει να διεκδικήσουν μία θέση σε ελληνική τράπεζα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:16 - 09 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.