ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6 road shows το δίμηνο Μαϊου-Ιουνίου με παρουσία ελληνικών τραπεζών Κύριο

07:00 - 11 Μαϊ 2018 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
6 road shows το δίμηνο Μαϊου-Ιουνίου με παρουσία ελληνικών τραπεζών
Eτοιμες είναι οι διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών να απαντήσουν στις ερωτήσεις μεγάλων θεσμικών επενδυτών του εξωτερικού στα road shows που διοργανώνονται μέχρι και τα τέλη Ιουνίου.

Ακριβώς 6 οδοιπορικά παρουσίασης(road show) στο εξωτερικό διοργανώνονται μέχρι και τις 28 Ιουνίου 2018 πρίν ξεκινήσουν οι διακοπές του καλοκαιριού και επανέλθουν οι επενδυτικές παρουσιάσεις από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στις 22 Μαϊου είναι προγραμματισμένο στο Λονδίνο το road show της HSBC και το διήμερο 4 και 5 Ιουνίου διοργανώνει η ίδια τράπεζα επενδυτική παρουσίαση στη Νέα Υόρκη. Η παρουσία των 4 συστημικών τραπεζών αναμένεται να είναι σημαντική στο διήμερο road shows που διοργανώνει στις 6 και 7 Ιουνίου στη Φρανκφούρτη  η Goldman Sachs. Σ αυτό το συνέδριο για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των ελληνικών τραπεζών θα μιλήσουν για τα ευρωπαϊκά τέστη αντοχής και την επιτυχημενη παρουσία τους αλλά θα δώσουν και μία πρώτη γεύση πως εξελίχθηκαν οι πρώτοι πέντε μήνες της τρέχουσας οικονομικής χρήσης. Μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί στις 13 και 14 Ιουνίου το διήμερο road shows της Wood&Co στη Βαρσοβία και την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη θα γίνει το road show των Ελληνικών Χρηματιστηρίων με τη παρουσία των μεγαλύτερων εισηγμένων εταιριών της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Η επενδυτική σεζόν ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι με το επενδυτικό road show της UBS στο Λονδίνο όπου επίσης έχουν κληθεί εταιρίες της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τράπεζες του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ανέστης Ντόκας 

Τελευταία τροποποίηση στις 00:32 - 11 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.