ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Attica Bank: Τρεις προσφορές για τα 700 εκατ. ευρώ NPEs

08:44 - 01 Ιουν 2018 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Attica Bank: Τρεις προσφορές για τα 700 εκατ. ευρώ NPEs
Έληξε χθες, 31 Μαΐου, η υποβολή δεσμευτικών προσφορών προς την ATTICA BANK για την ανάληψη της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου των NPEs ύψους 700 εκ. ευρώ, όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, υποβλήθηκαν τρεις προσφορές οι οποίες θα αξιολογηθούν από το Σύμβουλο και  η Τράπεζα, στη συνέχεια, θα επιλέξει μεταξύ των ενδιαφερομένων τον πλέον κατάλληλο, ώστε, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός Ιουνίου, να έχουν υπογραφεί τα απαραίτητα συμβατικά κείμενα, παράλληλα με την συνεχιζόμενη προσπάθεια κεφαλαιακής ενίσχυσης της Τράπεζας από επενδυτές του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Συνεπώς, από του μηνός Ιουλίου 2018 η Τράπεζα προσβλέπει ότι, εξυγιασμένη και επαρκώς κεφαλαιοποιημένη, με δείκτη φερεγγυότητας υψηλό, θα μπορέσει να προχωρήσει απρόσκοπτα στην εκπλήρωση του σκοπού της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ιδιαιτέρως δε των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, προς όφελος των μετόχων της και με στόχευση την αυξανόμενη κερδοφορία της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.