ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MIG: Αναβλήθηκε για τις 25 Αυγούστου η γενική συνέλευση

18:13 - 27 Ιουλ 2018 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
MIG: Αναβλήθηκε για τις 25 Αυγούστου η γενική συνέλευση
Για το Σάββατο 25 Αυγούστου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας Marfin Investment Group (MIG), λόγω αιτήματος μετόχου που είχε άνω του 5% των μετοχών.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η MIG σημειώνει πως κατόπιν αιτήματος των μετόχων Jochen Muller, «Deutsche Bank AG Frankfurt Clients A/C»και «Angel Ναυτιλιακή – Τουριστική – Ξενοδοχειακή Εμπορική Α.Ε.» οι οποίοι εκπροσωπούσαν συνολικά ποσοστό μεγαλύτερο του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της MIG, η γενική συνέλευση αναβλήθηκε για το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 12η μεσημβρινή στον ίδιο χώρο.

Σημειώνεται πως στην προγραμματισμένη για Παρασκευή γενική συνέλευση, παρέστησαν νομίμως 61 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 48,965% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Στην αναβληθείσα Τακτική Γενική Συνέλευση μπορούν να μετάσχουν και νέοι μέτοχοι. Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της μετ’ αναβολή Γενικής Συνέλευσης ήτοι την Τρίτη 21 Αυγούστου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.