ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχώρησε και ο Φιλάρετος - Ο Βασίλης Ψάλτης νέος CEO στην Alpha Bank

01:11 - 28 Νοε 2018 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Αποχώρησε και ο Φιλάρετος - Ο Βασίλης Ψάλτης νέος CEO στην Alpha Bank
Ο Βασίλης Ψάλτης βγαίνει νικητής στην κούρσα για τον νέο CEO της Alpha Bank, καθώς είναι πια και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση.

Μετά την πρωινή αποχώρηση του Γιώργου Αρώνη από την κούρσα διαδοχής, ήρθε αργά το βράδυ και η πληροφορία πως τη θέση δεν διεκδικεί πια ούτε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Σπύρος Φιλάρετος.

Ο κ. Φιλάρετος γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή την οποία απέστειλε πριν από λίγες ώρες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας και τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Συνεπώς, ο Βασίλης Ψάλτης είναι πια ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank.

Ο κ. Ψάλτης που θεωρούνταν εξ αρχής το φαβορί για τη θέση αναμένεται να εκλεγεί και από το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και Διδακτορικού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, του University of St. Gallen στην Ελβετία, με ειδίκευση στην Τραπεζική και στα Οικονομικά. Εργάσθηκε ως Αναπληρωτής Chief Financial Officer στην Εμπορική Τράπεζα και στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής της ABN AMRO στο Λονδίνο. Εργάζεται στην Alpha Bank από το 2007, το 2010 ανέλαβε Chief Financial Officer και το 2012 Γενικός Διευθυντής. 

Τελευταία τροποποίηση στις 22:40 - 28 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.