ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην 32η θέση των κεφαλαιοποιήσεων η Πειραιώς

08:05 - 24 Ιαν 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στην 32η θέση των κεφαλαιοποιήσεων η Πειραιώς
Είναι η τραπεζική (και όχι μόνο) μετοχή με τις μεγαλύτερες απώλειες στο ελληνικό χρηματιστήριο και η μετοχή που αδυνατεί να βγάλει το έλασσον της αντίδρασης, έστω και τεχνικής φύσης. Ο λόγος για τη μετοχή της Πειραιώς που εδώ και πολύ καιρό, αντανακλά και καθρεφτίζει τα προβλήματα της τράπεζας στο ταμπλό του Χ.Α.

Η Πειραιώς έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και τις μεγαλύτερες και πιο άμεσες ανάγκες κεφαλαίων και αυτό δεν είναι κρυφό. Άλλωστε, το ταμπλό, σπάνια λέει ψέματα…

 

Το λοιπόν, η μετοχή της Πειραιώς, έκλεισε χθες πτωτικά για 9η συνεδρίαση στις δέκα τελευταίες, ενώ ακόμη και στη συνεδρίαση της Τρίτης που ο κλάδος αντέδρασε, η συγκεκριμένη έκανε μόλις +1,94%, παρ’ ότι προέρχονταν από συντριπτική πτώση.

 

Χθες έκλεισε στα 0,6180 ευρώ που είναι νέα ιστορικά χαμηλά, με την κεφαλαιοποίησή της να διαμορφώνεται μόλις στα 269 εκατ. ευρώ! Αυτό το νούμερο, οδηγεί την Πειραιώς στην 32η θέση των κεφαλαιοποιήσεων του Χ.Α. για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Μάλιστα, βρίσκεται πιο κάτω από πληθώρα (… θεωρητικά) μικρότερων εταιρειών όπως Υγεία, Attica Συμμετοχών, Autohellas, Πλαστικά Κρήτης κ.α. Τι θέλει να πει το ταμπλό;

Τελευταία τροποποίηση στις 15:34 - 24 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.