ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alpha Bank: Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις 20 δισ. ετησίως

17:45 - 16 Μαϊ 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Alpha Bank: Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις 20 δισ. ετησίως
Η ελληνική οικονομία χρειάζεται επενδύσεις 20 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση, εκ των οποίων τα 4 δισ. στον τουρισμό, προκειμένου να επιστρέψει στα προ κρίσης μεγέθη, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης σε ομιλία του την Τρίτη σε επιχειρηματίες της Κρήτης.

Η ανάπτυξη του τουρισμού έχει βασιστεί κυρίως στην αύξηση των αφίξεων και αναμένεται να δοθεί έμφαση στη μεγαλύτερη μέση κατά κεφαλήν δαπάνη και στη μεγαλύτερη διάρκεια διαμονής, σύμφωνα με τον κ. Ψάλτη. Η Κρήτη μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας, καθώς διακρίνεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έχει αναβαθμίσει σημαντικά τις τουριστικές της υποδομές και επιτυγχάνει σταθερά υψηλά ποσοστά πληρότητας.

Η Alpha Bank στηρίζει ενεργά την ανάπτυξη, επενδύει στον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή καινοτομία και βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Φίλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ίδια συνάντηση ανέλυσε τις γεωπολιτικές και ενεργειακές προκλήσεις που σχετίζονται με την περιοχή και τόνισε τη σημασία που έχει η εξασφάλιση της σταθερότητας για την οικονομική προοπτική του νησιού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στελέχη της Διευθύνσεως Χρηματοοικονομικών Προϊόντων της Alpha BankΑΛΦΑ -0,16% παρουσίασαν τα  χρηματοοικονομικά εργαλεία που παρέχει η Τράπεζα στους επιχειρηματικούς της πελάτες, προκειμένου να στηρίξει τα αναπτυξιακά σχέδια των υγιών επιχειρήσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.