ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βράβευση του Διοικητή της ΤτΕ από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

14:54 - 31 Μαϊ 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Βράβευση του Διοικητή της ΤτΕ από το Πανεπιστήμιο Κρήτης
Το Χρυσό Μετάλλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης απονεμήθηκε σήμερα στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, σε αναγνώριση της συμβολής της Τράπεζας για την ανάπτυξη της έρευνας στις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες. Η απονομή έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέα Ζώρα, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης, που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο από τις 30 Μαΐου ως την 1η Ιουνίου.

Βασικός ομιλητής στην τελετή ήταν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, καθηγητής Αθανάσιος Π. Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή της Τράπεζας της Ελλάδος στην επιστημονική έρευνα.

Στο ίδιο συνέδριο, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα συμμετάσχει σήμερα το απόγευμα σε συζήτηση με θέμα την ανασκόπηση της νομισματικής πολιτικής κατά τη διάρκεια της πρόσφατης χρηματοπιστωτικής κρίσης. Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας της Ελβετίας (SNB) Fritz Zurbrügg, ο καθηγητής Daniel Dăianu ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας της Ρουμανίας (NBR), και ο καθηγητής Charles Wyplosz από το Graduate Institute of International and Development Studies της Γενεύης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:53 - 31 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.