ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμπιστοσύνη και ανταμοιβή τώρα πάνε μαζί!

16:11 - 31 Οκτ 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εμπιστοσύνη και ανταμοιβή τώρα πάνε μαζί!
Απλότητα, επιβράβευση και σχέσεις είναι κάποιες λέξεις που εκ πρώτης όψεως είναι ασύνδετες μεταξύ τους. Από μια άλλη οπτική, όμως, οι σχέσεις μπορεί να είναι απλές. Οι σχέσεις μπορεί να είναι και κερδοφόρες. Και αυτές ακριβώς τις σχέσεις αναζητά σήμερα κανείς στις συνεργασίες του και στις επαφές του με φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν υπήρχε μια τέτοια σχέση με την τράπεζα σας; Αν μια τράπεζα σας ανταμείβει με απλό τρόπο για τη συνεργασία και τις συναλλαγές μαζί της; Αυτό ακριβώς κάνει εδώ και χρόνια η Εθνική Τράπεζα με το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, με το οποίο κερδίζετε πόντους από όλα τα προϊόντα που διατηρεί η Εθνική και όχι μόνο από τις συναλλαγές με κάρτα. Και η ανταμοιβή δεν σταματά εκεί, αφού προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, χρησιμοποιώντας είτε πιστωτική, είτε χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

5778e3b8ac750 sms 640x384

Την ίδια στιγμή το go4more έρχεται να αποδείξει ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που καλλιεργούμε, όπως και με τους ανθρώπους, έτσι και με την τράπεζά μας, δεν γνωρίζουν περιορισμούς. Όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να βγείτε ωφελημένοι. Από τις απλές καθημερινές σας στάσεις, όπως τα ψώνια στο super market ή ο εφοδιασμός καυσίμων, αλλά και από πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως η αγορά μιας νέας οικιακής συσκευής ή ειδών ένδυσης και ομορφιάς στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, το go4more δεν θα σας απογοητεύσει, προσφέροντάς σας πόντους που μεταφράζονται σε χρηματική έκπτωση κατά την εξαργύρωσή τους σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Και αν προκύψει μια έκτακτη ανάγκη, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας θα είναι εκεί, παρέχοντας εποχιακές και όχι μόνο προσφορές. Αν θέλετε, για παράδειγμα, να εφοδιαστείτε με πετρέλαιο για το χειμώνα, το go4more προσφέρει για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, παροχή πολλαπλάσιων πόντων, δυνατότητα άτοκων δόσεων και δωροεπιταγών με την παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης από την ελίν, σε όλη την Αττική.  

Αν αναζητάτε, λοιπόν, μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και επιβράβευσης, ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών ανά πάσα στιγμή στα χέρια σας ή και έναν απλό τρόπο να βγαίνετε κερδισμένοι από τις συναλλαγές σας, δεν έχετε παρά να γίνετε μέλη στο go4more της Εθνικής.

Ένα ουσιαστικό «ευχαριστώ» για την σχέση με την τράπεζά σας.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:15 - 31 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.